Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв е този режим?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв е този режим?

Сутринта пуснах този режим.
    Когато го пусна тръгва климатика и нагревателите на стъклото отзад. Не мога да регулирам скоростта на вентилатора.
    Има ли нагреватели които да затоплят въздуха в духалките за стъклото,или някакъв подгрев на самия антифриз?
    Ще съм благодарен,ако ми пуснете някое линкче което да си сваля описание на всичко за колата (на английски)
    Благодаря ви.
    Успешен ден колеги.
    Attached Files
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

https://app.box.com/shared/eem1z5ulva заповядяй
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Това на снимката е - всичко изключено и обърната на студено/пасивно клапа на въздуха.
      Режимът за който говориш се включва при крайно дясно положение на дясната врътка.
      В EPER-а трябва да пише имаш ли подгряване.
      Може да прегледаш и темите във форума. Ще ти помогнат да се ориентираш.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Грешката е моя,че не съм упоменал,че режима е този който съм оградил с червеното кръгче.
        В епера не мога се ориентирам има ли нагреватели или не.
        Ето го vin номера ми: ZAR3200001098187
        На Витото ми има нагреватели които се пускат автоматично зимно време и е голямо удобство за размръзяването на стъклото.
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

това ти е режима за почистване на стъклата от запотяване/конденз.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
            Грешката е моя,че не съм упоменал,че режима е този който съм оградил с червеното кръгче.
            В епера не мога се ориентирам има ли нагреватели или не.
            Ето го vin номера ми: ZAR3200001098187
            На Витото ми има нагреватели които се пускат автоматично зимно време и е голямо удобство за размръзяването на стъклото.
            Пише ми, че няма такъв номер. Май има пропусната цифра.

Comment

VIN: ZAR93200001098187

Comment

VIN: ZAR93200001098187
                Колега, не съм 100% сигурен, защото ми отваря e-per само на полски, а той определено не ми е силен език, но ми дава, че имаш печка.

Comment

хах,продължавам да дерзая

Comment

Хаха, то на всички излиза , че имат печки. Или електрически нагревател в купето.

Този режим се води max defrost и описаното от теб е нормално за него.
                    ex - 147 16v multijet

Comment

Тази сутрин отново пуснах този режим,след няколко минути въздуха отново се затопли.
                      Има нагреватели които се пускат при този режим,много съм доволен на тази екстра на автомобила.

Comment

Тази сутрин отново пуснах този режим,след няколко минути въздуха отново се затопли.
                        Има нагреватели които се пускат при този режим,много съм доволен на тази екстра на автомобила.
                        Т'ва да не е бойлер, че да има нагреватели! Обикновено като запаля двигателя, една-две минути по-късно, след като съм почистил стъклата от леда, при минус два градуса навън, в купето вече е топло, а колата не разполага с екстри като печка с реотани, проточни бойлери, или други подобни.
                        На място е нормално да е стоплил антифриза, и за минута-две да духне топлия въздух.
                        Бъркате се с реотаните(нагревателите) на задното стъкло, и тези на огледалата.
                        При режима "Max"-крайно дясно, ти се включва компресора на климатика, реотаните в огледалата и реотаните на задното стъкло, като съответно вентилатора също е на "мax", нищо повече от това, което е напълно достатъчно условие да ти изсуши въздуха в купето, и да не ти се запотяват стъклата.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 11:05.

Comment

Брех,че тя твойта още преди да си я запалил духа топло бре ?

Ха обясни ми как тази магия се случа на студени маркучи към парното?

Хубаво е да кажеш с какъв двигател ти е колата,та да вземат повече хора да си купят,щом за 5 минути работа духа топло?
                          Защо си играеш да стържеш стъклата след като светкавично ти загрява колата се чудя?

Comment

Някои имат ел. калорифер вътре при парното

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82604

Не че в случая става въпрос за това.
                            Alfa Romeo 1.8 TS `98
                            sigpic

Comment

Брех,че тя твойта още преди да си я запалил духа топло бре ?

Ха обясни ми как тази магия се случа на студени маркучи към парното?

Хубаво е да кажеш с какъв двигател ти е колата,та да вземат повече хора да си купят,щом за 5 минути работа духа топло?
                              Защо си играеш да стържеш стъклата след като светкавично ти загрява колата се чудя?
                              1.2 16v! Не за 5 а за 2 мин вече духа топло.
                              А ти вземи та си оправи охладителната система, и прочети малко книжки да се пообразоваш, явно материята ти е чужда, а най-добре е да ползваш услуги на такива които вече са попрочели нещичко, не умувай неадекватно.

Comment

Working...
                              X